Milk & Egg BAR Baton Proteic, Baton, 60gr
3
Descriere
Informatii Redis - Milk & Egg Baton proteic
- Calorii (100g): 270 kcal
- Carbohidrati (100g): 29 g
- Proteine (100g): 15.8 g
- Minerale (100g): 1.3 g
Ingrediente Redis - Milk & Egg Baton proteic
Sirop de maltitol, Fulgi de porumb, CONCENTRAT PROTEIC DIN ZER, ULEI DE PALMIER, SEMINTE DE IN, Alune, SIROP DE MALT, Fructoza, Pudra de cacao, AROMA DE CIOCOLATA, CAZEINAT DE CALCIU, CONCENTRAT PROTEIC DIN ALBUS DE OU
Acest produs contine concentrat proteic din zer (11,79%), cazeinat de calciu (11,79%), concentrat proteic din albus de ou (2,62%).
Grad de risc produs:
Atentie la urmatoarele ingrediente:
Sirop de maltitol, ingredient cu risc mediu de dauna, are functiile de indulcitor. Siropul de maltitol este un indulcitor care, comparativ cu zaharul (care are 4 calorii/g), contine 2,1 calorii/g. Considerat un carbohidrat, maltitolul se absoarbe, de asemenea, mai repede decat zaharul, dar are un index glicemic apropiat - de 52 (in timp ce zaharul se incadreaza la 60). Consumul de sirop de maltitol poate cauza: reactii alergice, probleme gastrointestinale (balonare, flatulenta, durere abdominala, diaree), pierderea poftei de mancare.
Concentrat proteic din zer, ingredient cu risc mediu de dauna, este un produs ce contine proteina ce a fost extrasa din zer prin procesare chimica. Concentratul de proteine din zer contine lactoza si are o concentratie de proteine mai mica decat izolatul proteic din zer - intre 25 – 89% fata de 90-95%. Concentratele de proteine din zer contine lactoza, grasimi si minerale. Consumul de izolat proteic din zer poate cauza: reactii alergice, probleme la nivel endocrin.
Fructoza, ingredient cu risc mediu de dauna, este un zahar ce se regaseste in fructe, miere si suc de fructe, care impreuna cu glucoza formeaza sucroza. Aceasta are cel mai mic indice glicemic dintre toate zaharurile naturale, fiind considerata un monozaharid. American Heart Association recomanda un consum zilnic limitat de carbohidrati din zaharuri: 150 de calorii sau 37,5 g de zaharuri pentru barbati si 100 de calorii sau 25 g de zaharuri pentru femei.
Aroma de ciocolata, ingredient cu risc mediu de dauna. Consumul de arome poate cauza: inrautatirea astmului, reactii alergice si ameteli.
Specificatii
Formă ambalare | Bucata |
---|---|
Continut | Baton |
Cantitate | 60gr |
Recenzii